Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın anıt mezarı, askerler tarafından temizlendi

Mücahitler ve komutanları, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın Lefkoşa’da bulunan anıt mezarının haline duyarsız kalmadı. Anıt mezar, askerler tarafından temizlendi
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Serdar Denktaş, “Komutanlarına ve bu sıcakta terleyerek işi gerçekleştiren genç mücahitlerimize yürekten teşekkür ederiz.” dedi.
Denktaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
“Bugün ‘askerler anıtı temizliyor’ diye bir haber alınca hemen oraya gittim. GKK’ya bağlı bir birlik otları temizliyordu. Komutanlarının yanına giderek ‘sizin asli göreviniz yurt savunması, buna da el attınız ya Allah sizden razı olsun’ diyecek oldum. Genç Birlik Komutanı ‘Denktaş ve TMT ve nice gönüllü büyüğümüz olmasaydı bizim savunacak yurdumuz olmazdı. Onlara saygımız gereği en azından bunu yapıyoruz’ cevabını aldım. Allah onlardan razı olsun. Komutanlarına ve bu sıcakta terleyerek işi gerçekleştiren genç mücahitlerimize yürekten teşekkür ederiz.”

